Вчора завершився візит делегації Ельблонгського повіту

   Вчора завершився візит до нашого району делегації Ельблонгського повіту республіки Польща. Вони прийняли участь у святковій сесії районної ради та заходах з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Очільник польської делегації віце-староста Ельблонгського повіту Збігнєв Ліхушевські привітав Томашпільчан з Днем Незалежності.
   В рамках візиту наші гості, спільно з керівниками району, відвідали навчально-виховний комплекс "Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія", філію Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» с. Гнатків, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району с.Комаргород, комунальну установу «Томашпільська центральна районна лікарня», комунальну установу «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» та Римо-Католицьку церкву.
  Очільники району провели переговори із представниками польської делегацією про можливості співпраці між Томашпільським районом та Ельблонгським повітом. Збігнєв Ліхушевські запевнив, що польська сторона підтверджує свої тверді наміри співпраці з нашим районом. Він висловив надію, що найближчим часом буде підписано документ про співпрацю між нашими регіонами. 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини