Провели робочу нараду

Сьогодні, 30 жовтня, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- заступник директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Зоряна Щербатюк;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- в.о. директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
- в.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Василина Кравчук;
-  головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська;
-  головний редактор РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Катерина Беріл;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний. Разом з цим увагу було зосереджено на питаннях  підвозу дров до загальноосвітніх закладів району, стану справ з нарахування субсидій населенню,  завершення реконструкції районного будинку культури, завершення капітального ремонту історичного музею ім. І.Д. Черняховського. Також учасники наради ознайомились з спортивними досягненнями району за підсумками змагань минулого тижня.
По завершенні засідання Наталія Бандиш підвела підсумки засідання, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 
 
 
 
 
Всі новини