Шановні томашпільчани, гості району!

Від усього серця раді привітати вас зі святом, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – з Новим  роком!
Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.
Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради нашого району. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі нашим головним пріоритетом на майбутнє. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Разом з гіркотою втрат та різних негараздів, рік, що минає, все ж таки приносив нам і радість нових зустрічей та відкриттів, перемоги і досягнення, новий професійний і життєвий досвід.
Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання обов’язково здійсняться в Новому. А саме головне, нехай здійсниться наша з вами спільна заповітна мрія – настане мир на нашій рідній землі.
Від усієї душі зичимо вам, дорогі земляки, великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
З Новим Роком!
 
Голова районної державної 
адміністрації 
О.ЗАКОРЧЕННИЙ
Всі новини