Відбулась селекторна нарада під головуванням голови обласної державної адміністрації Коровія В.В.

 
Сьогодні, 8 лютого 2018 року  о 10.30 годині відбулась селекторна нарада під головуванням голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. з головами районних державних адміністрації у зв’язку із ускладненнями погодних умов на території Вінницької області, де головам районних державних адміністрацій було поставлено завдання щодо забезпечення сталого функціонування систем життєзабезпечення району та організацію цілодобового чергування оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. 
Одразу після завершення селекторної наради було проведено засідання оперативного штабу району де було визначено чергових оперативного штабу та поставлено задачі перед керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту району, головами об’єднаних територіальних громад та сільських рад,  щодо забезпечення сталого функціонування систем життєзабезпечення району та порядок дій кожного під час виникнення надзвичайної ситуації у зв’язку з ускладненням погодних умов.
Шановні жителі Томашпільського району у разі виникнення надзвичайної ситуації ви можете звернутись за допомогою за номерами: 2-14-63, 2-10-48, 2-23-65.
 
Всі новини