Щодо проведення у районі благоустрою населених пунктів

З метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів району у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення видано Доручення першого заступника голови районної державної адміністрації щодо проведення у районі благоустрою населених пунктів. 
Благоустрій населених пунктів заплановано провести з 29 липня по 23 серпня 2019 року на території району.        
Виконавчим комітетам селищних об’єднаних територіальних громад та сільських рад необхідно забезпечити та взяти під особистий контроль виконання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою і приведення у належний санітарний стан населених пунктів району.
Організувати інформаційно-роз'яснювальну роботу серед мешканців населених пунктів району щодо необхідності дотримання санітарних норм та правил благоустрою територій населених пунктів.
Активізувати роботу адміністративних комісій, що діють при виконавчих комітетах місцевих рад щодо притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою населених пунктів.
Забезпечити організацію виконання заходів з приведення до належного санітарного стану смуг відведення автомобільних доріг з додержанням вимог охорони праці та безпеки руху.
Рекомендовано керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, привести території, прилеглі до адміністративних будівель в належний естетичний та санітарний стан.
 
Начальник управління економіки районної державної адміністрації
Василь Бойко
Всі новини