Департамент захисту економіки Національної поліції України інформує:

До основних пріоритетних напрямків роботи управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України належить протидія корупції та хабарництву.
Питання протидії даним видам злочинів є надзвичайно актуальним, як для держави в цілому, так і для Вінниччини зокрема. Корупцію визнано однією з найбільш значущих глобальних проблем держави, яка занадто дорого коштує нашій країні і народу як в матеріальному, так і в духовному вимірах.
Вже розроблена і діє система заходів протидії і боротьби з цим явищем, створена та удосконалюється нормативна база по боротьбі з корупційними проявами, хабарництвом та посадовими злочинами.
З метою інформування громадян Вінниччини, які стали жертвою свавілля чиновників, що проявляється в корупційних зазіханнях, а також хабарництві з боку посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, контролюючих органів і судової гілки влади повідомляємо про можливість звернення до управління захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України для захисту своїх конституційних прав.
 
 
Всі новини