У Пеньківці заслухали звіт сільського голови

Незважаючи на холодну погоду та сніг, у сільському будинку культури на загальні збори громадян за місцем проживання 27 березня 2019 року зібралися жителі Пеньківської громади. На схід села завітали також заступник голови районної ради Лариса Нароган, депутати обласної ради Лариса Білозір та Вадим Соляник, заступник директора по соціальних питаннях СТОВ «Кряж і К» Іван Мазур, дільничний інспектор Юрій Кузь, заступник начальника УПСЗН РДА Тетяна Панковець та заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз.
Голова громади Марія Петрончак, виступаючи перед односельчанами, прозвітувала про виконану роботу за минулий рік. Також нею були озвучені плани на поточний 2019 рік.
Дільничний офіцер поліції Юрій Кузь розповів про криміногенну ситуацію на селі.
Про субсидії та їх монетизацію розповіла жителям громади заступник начальника УПСЗН РДА Тетяна Панковець. А про зміни в пенсійному законодавстві, індексацію та перерахунок пенсій детально роз’яснила пеньківчанам Валентина Чорногуз.
Активні громадяни задавали хвилюючі питання, зокрема щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ, благоустрою в населеному пункті та ремонту доріг. Жителі почули зважені відповіді на усі поставлені питання. 
 
 
 
 
Всі новини