Перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук взяв участь у загальних зборах громадян Марківської та Антопільської територіальних громад

26 березня 2019 року перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук взяв участь у загальних зборах громадян Марківської та Антопільської територіальних громад. На сході також були присутні депутат обласної ради Віталій Август, начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз та дільничний офіцер поліції.
Розпочались сходи зі звіту очільника села Вікторії Вергеліс про проведену роботу та численні плани щодо розвитку громади на майбутнє, зокрема про вирішення нагального для жителів питання з реконструкції водогону.
Дільничний офіцер поліції доповів про криміногенну обстановку на території громад.
Ряд роз’яснень про етапи монетизації надала сільчанам начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, відповіла на питання, розповіла як діяти і куди звертатись в разі виникнення непорозумінь. 
На усі поставлені питання щодо змін в пенсійному законодавстві та перерахунку пенсій відповіла заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз. Доведена інформація викликала у сільчан жваве обговорення.
Активні громадяни також порушили хвилюючі питання щодо надання медичних послуг. Доповідаючі надали розгорнуті відповіді на усі запитання присутніх.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини