Відбулась святкова нарада

28 грудня 2019 року в райдержадміністрації відбулась святкова нарада, яку провели голова райдержадміністрації О.Закорченний та голова районної ради Д.Коритчук. Участь у нараді взяли трудові колективи управлінь, відділів та служб РДА, установ та організацій. У своїх виступах керівники району щиросердно привітали усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажали присутнім аби 2020 рік приніс кожному гармонію та благополуччя, любов та успіх, а Україні — мир  та процвітання.
«У переддень Нового 2019 року хочу передусім побажати всім нам Миру, міцного здоров’я, злагоди та віри. Віри в себе, віри в людей, віри в те, що, незважаючи ні на які перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких»,- зазначив очільник району.
Привітали присутніх з наступаючими Новорічними святами   фольклорно-етнографічний  ансамбль «Вербиченька» та аматори сцени Височанського сільського будинку культури  порадувавши усіх  веселими новорічними піснями та колядками.
 
 
 
 
 
 
Всі новини