Відбулася чергова 37 сесія районної ради

В роботі чергової 37 сесії районної ради 7 скликання, яку провів голова ради Дмитро Коритчук, взяли участь районні обранці, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій,сільські голови, представники політичних партій та громадських організацій, засоби масової інформації.
 
Розпочалося засідання з представлення нового керівника поліції Томашпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області  майора поліції Євгенія Юрійовича Крамара.  
 
На початку засідання Дмитро Коритчук довів до відома присутніх інформацію про роботу ради в міжсесійний період .
 
Питання, що вносились до порядку денного тридцять сьомої сесії районної ради, попередньо розглядались на засіданні  президії районної ради та  постійних комісій.
 
В ході розгляду сесійних питань депутати приділили  увагу питанню  розвитку молодіжної політики в районі та стану справ в галузі спорту.  Доповів по даному питанню  начальник відділу сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Слободян Г.В.
 
Під час сесії  прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких  районних програм, затверджено звіт про виконання районного бюджету за  6 місяців 2019 року.
 
Загалом, на  пленарному засіданні  тридцять сьомої  сесії було прийнято 10 відповідних рішень.
 
На завершення голова районної ради подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці  і проведенні сесії.

 

 

 

Всі новини