Спортивні новини

Минулими вихідними в Томашпільській школі гімназії  пройшов заключний тур групових змагань із волейболу серед аматорських команд . Команда нашого району  виграла в команди Крижопільського району із рахунком 2:1.
Здобула 1 місце та  право участі у фінальних змаганнях серед найсильніших команд області . Другу сходинку турнірної таблиці посідає команда Крижопільського району , на третьому місці спортсмени Теплицького району.
Забезпечував участь команд у змаганнях Василь Поштар.
 
В спортивному залі Томашпільської СДЮСШ пройшов тур змагань із футзалу в якому команда ФК «Томашпіль» здобула впевнену перемогу над командою Серебрії  Могилів Подільського району та поступилась з мінімальним рахунком команді Орлівки Теплицького району. Здобула право участі в фінальних змаганнях серед найсильніших команд області , команда Томашпільського району «Вольтаж – Груп» одержала впевнену перемогу над командами Ладижина та «Сокіл» Могилів Подільського району та також візьме участь у фінальних змаганнях серед найсильніших команд. 
 
Юнацька команда 2005-2006 р.н  зіграла в нічию із командою Ямполя та виграла у Могилева Подільського   посіла друге місце у півфінальних змаганнях і не зможе  продовжити участь у фіналі.
 
Команда 2009-2010 років виграла в команди Ямпільського району із рахунком 4:3 та в команди Чернівецького району із рахунком 5:0. Зіграла в нічию із командою Гнівані, посіла 1 місце та продовжить виступи у півфінальних змаганнях.
 
Всі новини