До уваги пільговиків!

Управління праці та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації доводить до відома всіх пільговиків про поновлення пільг на житлово-комунальні послуги.
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04 червня 2015 року №389 «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї» пільги надаються за умови, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.
 
У 2019 році податкова соціальна пільга становить 2690,00 грн.
 
До членів сім’ї пільговика під час надання пільг належать особи, на яких  поширюються пільги: дружина (чоловік); їх неповнолітні діти (до 18 років); неодружені повнолітні діти, визнані інвалідами з дитинства I та II групи або інвалідами I групи; непрацездатні батьки; особа, яка перебуває під опікою або піклуванням пільговика та проживає разом з ним.
 
До сукупного доходу сім’ї пільговика включаються нараховані:
1) пенсія;
2) заробітна плата;
3) грошове забезпечення;
4) стипендія;
5) соціальна допомога;
6) доходи від підприємницької діяльності.
 
У разі коли середньомісячний дохід сім’ї в розрахунку на одну особу не перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, пільговик має право на отримання пільг протягом дванадцяти місяців з місяця визначення відповідного права.
  
Начальник управління праці та
соціального захисту населення
районної державної адміністрації,
Т.Дідик
Всі новини