29 жовтня – День автомобіліста і дорожника

Від імені районної державної адміністрації сердечно вітаємо всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства з професійним святом - Днем автомобіліста і дорожника. 
Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства району, життєдіяльність населених пунктів.
Це свято не тільки водіїв, але й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно трудиться, виконуючи свій професійний обов'язок. Ви докладаєте максимум зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впровадження нових послуг та маршрутів. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень, забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Адже автотранспортні шляхи є тими незмінними артеріями, що пов'язують наш край з іншими регіонами нашої держави.
Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я і завжди зеленого світла на життєвих і автомобільних шляхах!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації   
Всі новини