Привітали медичних працівників напередодні професійного свята

Здоров’я нації, народу -
державна справа  нелегка,
але це  справа звіку – зроду
є суттю медпрацівника.
 
Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні. З цієї нагоди, сьогодні, напередодні свята, в приміщенні районної державної адміністрації відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі. Під час заходу медичних працівників району з професійним святом привітали голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Лариса Нароган, народний депутат України Іван Спориш, головний лікар КНП «Томашпільська центральна районна лікарня» Олена Краківська та в.о. головного лікаря КП «Томашпільський РМЦПМСД» Світлана Худик.
«Складна та відповідальна робота медичних працівників вимагає уміння поєднувати високий професіоналізм з найкращими людськими якостями. Знання, вміння і досвід, дбайливість та чуйність лікарів і всіх медичних працівників – це безцінне надбання  громади району. І сьогодні, коли галузь змінюється та реформується, наше спільне завдання – зберегти та примножити здобутки галузі, кожного фахівця», – зазначив Олександр Закорченний у своєму вітанні. 
Зі словами вдячності та найкращими побажаннями звернувся до медичних працівників народний депутат України Іван Спориш: «Професія медика - найгуманніша  в світі. Оскільки  на медичних працівників  покладено  відповідальність  за найбільшу  цінність на землі - життя та здоров’я людини. Саме ви стоїте  на  сторожі охорони  здоров’я людини від її народження і протягом усього її життя. А  за цим  всім  недоспані  ночі, тривожні  дні  в битві за життя   і здоров’я  людини  піклування і турбота про хворих. Щасливе  одужання, та  вдячне слово пацієнта говорить  про  ваш високій  професіоналізм,  відповідальність, гуманність, сміливість і здатність до ризику  в ім’я  людини і заслуговують  на  низький уклін і щиру вдячність.  Прийміть  найщиріші  вітання  з святом   -  медичні  працівники  району».
Найсумлінніші працівники були відзначені почесними грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Церемонію нагородження продовжили головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська та в.о. головного лікаря районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Худик. Вони також теплими словами вдячності за сумлінну роботу та відзнаками привітали своїх колег.
Для всіх присутніх на святковому заході після урочистої частини був представлений святковий концерт, підготовлений відділом культури райдержадміністрації. Дзвінко лунали музичні дарунки у виконанні Олександра Зализюка, Людмили Базюк, скрипачки Ольги Божок та гітаристки Тетяни Бойко даруючи присутнім незабутні емоції та гарний настрій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини