Відзначили професійне свято

3 листопада українські залізничники  отримували привітання з нагоди їхнього професійного свята. Теплі слова шани й подяки линули і на адресу працівників залізничного транспорту нашого району. Невтомних трудівників привітав голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, наголосивши при цьому на відмінних показниках роботи залізничників. «Шановні залізничники, сьогодні важко уявити сучасне життя без залізниці. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування. Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на  виробничому підрозділі служби колії «Вапнярська дистанція колії» та державному підприємстві «Одеська залізниця» станція Вапнярка працюють фахівці найвищої кваліфікації – ви справжні професіонали, добре знаєте  та любите свою справу. Шановні залізничники, з нагоди свята бажаю вам щастя, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, професійних здобутків, безперебійної роботи залізниці і удачі в дорозі на просторах нашої Батьківщини. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях Вас супроводжує тільки зелене світло!», - зазначив у своєму виступі очільник району.
До щирих вітань приєднався голова і районної ради Дмитро Коритчук, подякував за добросовісну працю, безперебійність роботи, яка дає змогу без сумнівів користуватися послугами Укрзалізниці та рухатися в будь-якому напрямку держави.
Зі словами вдячності до присутніх звернувся народний депутат Верховної Ради України Іван Спориш. Про зроблене протягом року прозвітував начальник Вапнярської дистанції колії №21 Володимир Гусь. Віншували залізничників та бажали плідної роботи й достатку голова Вапнярської об’єднаної територіальної громади Олександр Горенюк, начальник станції Вапнярка Володимир Дарморос, присутні на заході голова Крижопільської райдержадміністрації Валентин Панчук та голова Крижопільської районної ради Петро Тамбовцев. А за сумлінну працю та активну життєву позицію окремих залізничників району було нагороджено почесними грамотами та подяками Томашпільської, Крижопільської, Піщанської та Кодимської райдержадміністрацій та районних рад, Вапнярської об’єднаної територіальної громади, Височанської сільської громади та Вапнярської дистанції колії.
З нагоди свята на адресу працівників залізниці прозвучали музичні дарунки та гуморески від учнів Вапнярської школи №2.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини