Позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

3 березня 2020 року під головуванням голови районної державної адміністрації – голови районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександром ЗАКОРЧЕННИМ відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглянуто питання «Про вжиття заходів щодо запобігання виникненню і поширенню на території Томашпільського району  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV».
З інформацією із зазначеного питання виступили Олександр Закорченний, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, в.о. диретора КНП «Томашпільської центральної районної лікарні»  Будаговська О.П., начальник відділення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Держпротспоживслужби в Томашпільському районі Мороз О.М. 
Про порядок та організацію виділення додаткових коштів на фінансування заходів, пов’язанних із запобіганням і поширенням на території Томашпільського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом виступив начальник фінансового управління райдержадміністрації  Олександр Дорось.
 
Всі новини