Ярмарок вакансій

  У рамках проекту «Квиток до успіху» Томашпільський районний центр зайнятості 23 листопада провів ярмарок вакансій на території залізничного вокзалу станція Вапнярка. «Квиток до успіху» - соціальний проект, направлений на працевлаштування молоді та ознайомлення як з найактуальнішими вакансіями району так і вакансіями за його межами.
  Мешканцям та гостям району фахівці центру зайнятості пропонували роботу за професіями: монтер колії, швачка, вантажник, маляр, підсобний робітник, які запропоновані Дистанцією колії станції Вапнярка, ВТП «Поділля», ТОВ АК «Зелена долина».
  Всі охочі мали можливість отримати індивідуальну консультацію  у спеціалістів служби зайнятості та роботодавців, додатково могли скласти резюме, ознайомитися з  вакансіями.
  Багатьох відвідувачів зацікавила надана інформація. Тому будемо сподіватися, що проведення таких заходів допоможе людям знайти достойну роботу з гідною заробітною платою, а роботодавцям забезпечити себе кваліфікованими кадрами.
  Проведений міні-ярмарок вакансій ще раз спонукав молодь задуматись над своїм професійним майбутнім та дав їм інформацію щодо перших кроків на ринку праці.
Всі новини