20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Шановні томашпільчани!
 
11-го лютого 2015-го року Указом Президента України № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в країні встановлено особливий пам’ятний день - «День Героїв Небесної Сотні», який відзначається тепер щорічно 20-го лютого.
День Героїв Небесної Сотні — це день вшанування пам’яті наших відважних співвітчизників, які ціною власного життя дали можливість Україні бути незалежною, демократичною, відкритою світові державою, а усім нам — змогу самим творити своє майбутнє.
З гордістю і вдячністю віддаємо шану тим, чия самопожертва стала запорукою перемоги Революції Гідності, торжества незламного українського духу над підступними спробами нас упокорити.
Ми закликаємо кожного з вас, шановні томашпільчани, в цей день, схилити голову перед світлою пам’яттю янголів-охоронців — Героїв Небесної Сотні і ще багатьох сотень  лицарів, які віддали найцінніше, що вони мають, – своє життя за Україну.
Ми, українці,  у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і прекрасних синів і доньок. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.
Дорогі  томашпільчани! 
Згадаймо кожного,  хто віддав своє життя за Україну!
Вічна пам'ять і вічна слава героям !
 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації      
Всі новини