Відбулось позапланове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

21 лютого 2020 року відбулося позапланове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглянуто питання готовності медичної служби району до роботи в умовах виявлення хворих на «коронавірус». 

Також відбулось планове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглянуто наступні питання:

1. Про покращення протипожежного захисту об’єктів у весняно-літній пожежонебезпечний період 2020 року.
2. Про попередження загибелі людей на водних об’єктах  в  літній період 2020 року  та про обладнання місць масового відпочинку населення на водних об’'єктах на території району.
3. Про потенційно-небезпечні об’єкти, що функціонують на території району і підлягають обладнанню автоматизованою системою  раннього виявлення надзвичайної ситуації та оповіщення людей у разі їх виявлення.
З інформацією виступив начальник Томашпільського районного сектору  ГУ ДСНС у Вінницькій області Козюма Олександр Володимирович.
Обговоривши інформацію, районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла відповідні рішення. 
 

 

Всі новини