Шановні вчителі, дорогі учні, батьки!

Районна державна адміністрація щиро вітає вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
Це свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову  гостинно відчиняються двері шкіл. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів, і, звичайно, закличним дзвоником.
Усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Шановні освітяни! вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні вам за те, що ви виховуєте багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов'ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!
Нехай цьогорічне 1 вересня буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації      
 
Всі новини