Відбулось засідання тридцять п'ятої сесії Томашпільської районної ради

9 квітня 2019 року відбулося засідання 35 сесії Томашпільської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Дмитро Іванович Коритчук. 
В роботі пленарного засідання сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, депутати районної ради, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, представники засобів масової інформації.
На початку сесії голова районної ради привітав Милимуху Василя Миколайовича - депутата районної ради з днем народження.
На порядок денний було винесено 8 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
В ході засідання сесії депутати приділили особливу увагу таким питанням:
- про передачу в оренду приміщень;
- про передачу майна зі спільної власності територіальних громад району до комунальної власності територіальної громади села Вербова.
Голова районної ради ознайомив всіх присутніх з листом який надійшов від жительки с.Гнатків Волошиної-Олійник, про трагедію, яка сталася у Гнатківській школі. Депутати вшанували хвилиною мовчання вчительку молодших класів Гнатківської школи Олійник Світлану Іванівну, та висловили співчуття рідним.
 
 
 
 
 
Всі новини