В Рожнятівці відбулись традиційні щорічні сходи громадян

25 березня в с. Рожнятівка  відбулись традиційні щорічні сходи громадян. До зібрання долучились голова районної ради Дмитро Коритчук, начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз та депутат Обласної ради Вадим Соляник.
Перед сільчанами прозвітував про зроблене сільською радою у минулому році сільський  голова Олександр Нинік, окреслив коло діяльності сільської ради в поточному році, поділився планами на майбутнє. В ході засідання селяни обговорили питання ремонту доріг , благоустрою, стихійних сміттєзвалищ, вуличного освітлення та ремонту мостів.  Голова районної ради Дмитро Коритчук запевнив сільчан, що в поточному році в бюджеті закладено кошти на ремонт доріг до села і по селу, тому найближчим часом усі необхідні роботи буде розпочато. 
Вичерпні відповіді та роз’яснення щодо соціального захисту населення, нарахування та монетизації субсидій надала жителям села начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, а на усі питання щодо змін в пенсійному законодавстві та перерахунку пенсій відповіла заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз.
 
 
 
Всі новини