Напередодні Дня захисту дітей відвідали Центр соціальної опіки та піклування дітей у селищі Вапнярка

Щороку 1 червня весь світ відзначає одне із найщиріших та найяскравіших свят - День захисту дітей. Напередодні свята, сьогодні, 30 травня, зі щирими привітаннями та подарунками заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, начальник служби у справах дітей РДА Оксана Ярош та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська відвідали Центр соціальної опіки та піклування дітей у селищі Вапнярка (опікун та піклувальник - Главацька Любов Анатоліївна). Наразі в установі виховується 12 діток різної вікової категорії: одні щойно закінчили перший клас, а інші вже випускники та планують вступати до вишу.
В закладі радо зустріли гостей, які до них завітали.
Гості побажали дітям здоров’я, успіхів та впевненості у власних силах, натхнення і щасливого майбутнього.
 
«Людина починається з добра, із ласки, щирості й любові. Ці прості істини мають супроводжувати вас усе життя. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. Тож оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України», - зазначила Наталія Бандиш у своєму вітанні.
 
Привітала діток і начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації: «Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Дорогі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів», - побажала юним хлопчикам і дівчаткам Оксана Ярош.
Окрім щирих вітань діти отримали солодкі подарунки.
 
Під час зустрічі також обговорювали питання оздоровлення діток у літній період, вступу старших до вищих навчальних закладів для здобуття професії та інші назрілі питання. Діти у свою чергу раділи гостям та розповідали про свої досягнення у навчанні та захопленнях, ділилися планами на майбутнє.

Всі новини