Привітали ветерана з 95 - річним ювілеєм

24 травня 2019 року ветеран Другої Світової війни, поважний житель села Гнатків, Михайло Васильович Волошин відзначив свій день народження - йому виповнилось 95 років. З цієї нагоди свої привітання сивочолому ветерану висловили голова Гнатківської сільської ради Басараба Микола Віталійович, секретар сільської ради Лукіянчина Світлана Семенівна, працівники Гнатківського сільського будинку культури та завідуюча сільською бібліотекою, вручили ветерану квіти та подарунок, побажали здоров’я, миру та довголіття. Вітали словесно та піснями, під музичний супровід шкільного духового оркестру місцевої школи під керівництвом Куйбіди Дмитра Кириловича.
Чимало ветерану довелося пережити на довгій ниві свого життя. Михайло Васильович пройшов через горнило Другої Світової війни, від самого початку і до самого її кінця, отримав чимало нагород, орденів та медалей. Однак, якою ціною вони йому дістались! Згадуючи ті події, у чоловіка стискається серце та й досі виступають сльози на очах. Почувши щиросердечні привітання, ветеран відчув турботу та увагу - він, ніби, на мить помолодшав і проспівав фронтову пісню під супровід духового оркестру.
Дивлячись на ветерана, все більше хочеться, щоб нарешті закінчилася війна, щоб більше не гинули молоді хлопці на Сході України, щоб прийшов мир на нашу землю. Ми ніколи не забудемо про подвиг, який був звершений ціною життя. Дуже важливо донести нашим дітям історію, щоб підростаюче покоління завжди шанувало та пам’ятало героїв. Уваги та турботи, а іноді простого спілкування, потребують ветерани, і не потрібно для цього чекати особливих дат, адже час дуже швидкоплинний!
 
 
Всі новини