Зі сльозами на очах та радісними посмішками: у Гнатківській школі відбулося свято останнього дзвоника

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. Ось і сьогодні останній дзвоник пролунав для випускників Гнатківської загальноосвітньої школи. На свято завітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Ревтюх, Гнатківський сільський голова Микола Басараба, випускники минулих років, близькі і рідні школярів, жителі та гості села.
 
Цього року школа відпускає у вільний політ 10 одинадцятикласників та 2 дев’ятикласників - вихованців філії Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Високоерудованих, озброєних знаннями, відзначених Почесними грамотами за досягнення у численних конкурсах, олімпіадах та спортивних змаганнях  – відтепер різні дороги поведуть їх у життя, але до школи вела тільки одна дорога. 
 
Свято останнього дзвоника хвилююче і для гостей, які завітали, аби привітати випускників. Звертаючись до вже колишніх учнів, Олександр Закорченний наголосив, як важливо знайти своє місце тепер вже у дорослому житті, а тому побажав: «Розвиватися, працювати на результат, аби в майбутньому бути успішними. Через кілька років саме ви будете визначати – як житиме наша держава завтра. Хочеться, щоб ви були успішними, щоб ви були справжніми патріотами своєї держави, щоб ви дбали про нашу країну». Голова районної державної адміністрації також привітав вчителів із закінченням навчального року та вручив директору школи подарунок для навчального закладу — новий багатофункціональний принтер.
 
Прощаючись з вчителями, діти назавжди залишають у стінах рідного навчального закладу частинку свого серця. Може саме від того на урочистостях останнього дзвоника ніхто не може стримати сліз. А ті зерна доброти, які сіяли у дитячих серцях вчителі, проростуть паростками віри, надії та любові. І не так важливо, ким стануть сьогоднішні випускники у дорослому житті. Головне, щоб вони були гідними високого звання людини!
 
 
 
 
Всі новини