Долучилися до вітання з Міжнародним днем захисту дітей і працівники Томашпільського РЦ СССДМ

Міжнародний день захисту дітей чудове, світле свято, що відзначається у перший літній день улюбленої всіма пори року, коли над нами височіє безмежне блакитне небо – символ миру та свободи, світить яскраве сонце, коли навкруги цвітуть квіти, все ніби випромінює тепло, ніжність та ласку. Свято, яке потрібно відзначати всім: дорослим, щоб нагадати собі про безтурботну пору свого життя; дітям, щоб залишити у пам’яті ще безліч чудових моментів з дитинства. Але головна мета і призначення цього дня – нагадати дорослим про очевидні, зрозумілі речі, про те, що діти потребують турботи, ласки, любові, уваги, нарешті, охорони їхніх законних прав та інтересів. Нагадати про те, що гуманне ставлення до дітей і прагнення створити повноцінну, велику родину повинні стати орієнтирами розвитку всього нашого суспільства. Наші діти ніби ніжні квіти у саду їм завжди потрібен ранковий вітерець, і весняне сонце, а не виснажлива спека і сильна буря. Не можна ображати чи кривдити дітей, використовувати силу, принижувати, перебільшувати їхні помилки. Ставтеся до дітей з надзвичайною добротою і любов’ю даруйте їм завжди турботу та ласку, будьте щирими та відкритими. Позитив який отримаєте взамін буде безмежний, щирі дитячі емоції, обійми, що може бути краще.
 
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя в світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом та любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього ми виховуємо маленьких українців, які неодмінно стануть гордістю держави.
 
Працівниками Томашпільського РЦ СССДМ, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, було проведено ряд цікавих та розвиваючих заходів для малечі.
 
"Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого майбутнього. Бажаємо вам якомога більше щирих посмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!" - побажала директор Томпашпільського РЦ СССДМ у своєму вітанні дітворі.
 
 

 

Всі новини