Відбулось засідання колегії Томашпільської райдержадміністрації

Сьогодні, 28 лютого 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Олександра Закорченного відбулось засідання колегії Томашпільської райдержадміністрації. Під час заходу було обговорено підсумки соціально-економічного розвитку Томашпільського району та окреслено основні завдання і перспективи розвитку на 2020 рік.    
У засіданні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, голова районної ради Дмитро Коритчук, члени колегії, сільські, селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники ЗМІ.
В ході колегії голова Томашпільської райдержадміністрації Олександр Закорченний  детально проаналізував виконання завдань, визначених Картою пріоритетів і цілей, розроблених на основі Стратегії та Програми соціально-економічного розвитку Томашпільського району, зупинився на основних показниках, які наочно відображають стан справ, проаналізував роботу всіх галузей господарства району та окреслив пріоритетні завдання на 2020 рік. 
Згідно порядку денного, з доповіддю про результати роботи Томашпільського відділення поліції Могилів – Подільського відділу поліції у Вінницькій області за 2019 рік по боротьбі зі злочинністю, правопорушеннями та корупцією в районі, виступив Євгеній Крамар – начальник Томашпільського відділення поліції Могилів   – Подільського відділу поліції ГУНП  у Вінницькій області.
Крім того, про підсумки призову громадян району на строкову військову службу у 2019 році, поінформував присутніх Роман Гончарук – військовий комісар районного військового комісаріату.
Щодо додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей: дитячих садочків, шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, гуртожитків, установ охорони здоров’я та соціального захисту, виступив Олександр Козюма – начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області.
У ході засідання, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації – Тетяна Дідик, поінформувала присутніх про стан забезпечення конституційного права громадян на звернення та дотримання Закону України “Про звернення громадян ” під час їх розгляду в управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання розпоряджень і доручень голів обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації доповів присутнім керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась.
 
Всі новини