Відбулося засідання вісімнадцятої сесії сьомого скликання Томашпільської районної ради

 
23 червня відбулося засідання вісімнадцятої сесії сьомого скликання Томашпільської районної ради, яке провів голова районної ради Дмитро Коритчук.
 
В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 24 депутати районної ради, В роботі сесії районної ради взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, районних установ та організацій, сільські голови, представники політичних партій і громадських організацій району, представники засобів масової інформації.
 
     На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 22 питання, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
 
На розгляд сесії районної ради було винесено 22 питання. В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу:«Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Томашпільського району», «Про роботу районного комунального підприємства «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник», «Про програму відшкодування компенсації за провезення окремих пільгових категорій громадян Томашпільського району залізничним транспортом на 2017 рік".
 
Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
 
 
 
 
 
Всі новини