Відбулося засідання 34 сесії Томашпільської районної ради

26 лютого відбулося засідання 34 сесії Томашпільської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Дмитро  Коритчук.
В роботі пленарного засідання сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний,  26 депутатів районної ради, депутат обласної Ради, голова правління ГО «Життя та розвиток громад»  Лариса Білозір, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району та представники засобів масової інформації.
На порядок денний було винесено 22 питання, які були детально опрацьовані попередньо на засіданні постійної комісії та президії районної ради.
В ході сесії депутати приділили особливу увагу наступним питанням :
-     про хід виконання Програми розвитку освіти Томашпільського району на 2018-2022 роки та реалізація в районі реформи «Нова школа», -  доповідала Ревтюх С.В.- начальник відділу освіти райдержадміністрації;
-  про стан законності на території Томашпільського району в 2018 році та основні показники роботи прокуратури у Томашпільському районі за вказаний період, - інформував  Мазур І.А. – начальник Томашпільського відділу Могилів – Подільської місцевої прокуратури.
Депутат обласної ради, голова правління ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір обговорила з присутніми питання щодо  залучення інвестицій у соціально-економічний розвиток району за рахунок грантової діяльності територіальних громад.
Під час сесії  прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких  районних програм, затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік.
З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення.
 
 
 
 
 
Всі новини