Професійне свято відзначили працівники освіти району

О, вчителі! Невже ви не втомились
У юні душі сіяти зерно?
Для цього ви на світі і з’явились,
Щоб в учнях буйно проросло воно.
О, вчителі! І слів не підібрати,
Епітетів, метафор, порівнянь,
Щоб вдячності рядочки проказати
За те, що щедро віддаєте нам.
О, вчителі! Прекрасного ви гідні,
Бо вибрали в житті свою мету;
І нині я за всіх скажу: – Спасибі, рідні,
За вашу місію подвижницьку й святу!
 
Справжнім вчителем треба народитися, адже вчитель – це не професія, а велике покликання. У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно і дуже шляхетно. 
Сьогодні, напередодні професійного свята  в районну державну адміністрацію прибули чимала когорта працівників освіти району та представників районних установ і організацій. Привітати освітян з їхнім професійним святом завітав голова райдержадміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук. Шановані гості дякували  педагогам за  натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за вміння  знаходити в маленьких дітках майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців. 
«Глибоко шаную мудрість і жертовність освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра і висловлюю вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Завдяки вашій натхненній праці, професійній майстерності   молодь формує світогляд та здобуває освіту – міцний фундамент, на якому вона будуватиме своє майбутнє і майбутнє своєї держави. 
Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги»,- підкреслив  у своєму вітальному слові О.Закорченний. 
У рамках святкування відповідно до розпорядження районні посадовці виконали приємні місії – за особистий внесок в здійснення навчально-виховного процесу, сумлінну працю в освітянській галузі, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей, молоді та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти кращих педагогів району було нагороджено Почесними Грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради. Учителів району також  привітала начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх. Ряд педагогів були нагороджені Подяками відділу освіти  районної державної адміністрації за творчу і натхненну працю на освітянській ниві, та  Грамотами Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА за результатами атестації. З привітальними словами виступила і голова профспілки працівників освіти району Надія Мазур.  Урочистості завершилися  святковим концертом аматорів сцени району: Людмили Синиці, Олександра Зализюка, Анни Прасол та Олега Стебельського. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини