Томашпільщина підвела підсумки життєдіяльності району за 2017 рік та визначила пріоритети на 2018-й

 
9 лютого 2018 року в смт.Томашпіль, в залі засідань РДА відбулась колегія райдержадміністрації. В роботі колегії взяв участь заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Івасюк Ігор Дмитрович. В залі також були присутні голова районної ради Дмитро Коритчук, заступники голови РДА Віктор Ставнійчук та Наталія Бандиш, керівники та представники ряду структурних підрозділів районної державної адміністрації, інших державних установ, органів місцевого самоврядування, районних громадських об’єднань, професійних спілок, засобів масової інформації.
Робота колегії розпочалася з перегляду відеоролика "Вінничина 2017: від викликів до конкретних справ", в якому були висвітлені основні досягнення та здобутки області за 2017 рік.
Далі керівник району Олександр Закорченний презентував інформацію з відеоматеріалами та слайдами про проведену роботу, виконання завдань та їх результати, використання коштів державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018-й. Детально охарактеризував  карту пріоритетів і цілей Томашпільської районної державної адміністрації, в якій відображено основні  цілі збалансованого розвитку району, а саме: забезпечення безпеки життєдіяльності населення району, зростання конкурентоспроможності економіки, залучення інвестицій, розвиток соціальної, культурної сфери, місцевого самоврядування та ін.. 
Підсумовуючи свій виступ голова райдержадміністрації підкреслив, що у 2018 році райдержадміністрацією та її структурними підрозділами і в подальшому будуть вживатись усі дієві заходи, спрямованні на покращення рівня життя мешканців району, забезпечення їх економічних та соціальних гарантій,  подякував керівникам  структурних підрозділів, установ та організації району за злагоджену  та результативну роботу.
Продовжив засідання  заступник голови облдержадміністрації І.Д. Івасюк. У своєму виступі Ігор Дмитрович коротко охарактеризував основні досягнення району, відзначив плюси роботи у гуманітарних сферах – освіті, медицині, культурі. А далі зупинився на найголовніших планах та викликах на рік нинішній, зокрема надав змістовні роз’яснення реформ, що наразі відбуваються в Україні – медичної та освітньої, розглянув питання утворення госпітальних округів, формування госпітальних рад, дав відповідь на питання. По завершенні виступу заступник голови ОДА побажав керівникам району аби усі намічені плани, завдання та проекти 2018 року успішно реалізувались. 
Продовжив засідання колегії начальник Томашпільського відділення поліції  Могилів – Подільського відділу поліції ГУНП  у Вінницькій області Ярослав Марченко доповівши про результати роботи Томашпільського відділення поліції Могилів – Подільського відділу поліції у Вінницькій області за 2017 рік по боротьбі зі злочинністю, правопорушеннями та корупцією   в районі.
Зі станом  виконавчої дисципліни та організації виконання розпоряджень та доручень голів обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації присутніх ознайомив керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини