Районний фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

«Повір у себе!» ці слова як гасло
Їх кожен день у пам'яті читай
І щоб ніколи віра та не згасла
Ти кожен день та час свій пам'ятай.
Хай буде всім у добрий час дорога
Як перший крок з молитвою надії
Благословення всім від долі і від Бога
І віри в себе, в світлі, добрі мрії.
 
16 серпня у приміщенні Томашпільської районної державної адміністрації відбулося  відзначення  та урочисте нагородження учасників районного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Участь у заході взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, голова районної ради Дмитро Коритчук, вихованці філій Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» с. Гнатків та смт Вапнярка, діти та молодь  від 7 до 35 років з функціональними обмеженнями,  які проживають на території району. 
Молоддю були представлені художні роботи, малюнки, роботи з деревини та паперу. У своїх роботах вони  відображали свій внутрішній світ, свої враження  прекрасного, естетичні почуття. Кожен представлений твір по-своєму цікавий. Усі роботи яскраві, різнобарвні, особливі.
В ході засідання маленькі та дорослі учасники конкурсу  під гучні овації отримали Подяки та Почесні грамоти  районної державної адміністрації та районної ради за свою творчість. Ніхто не був засмученим, адже можливість показати свої таланти для них – велика радість. 
Подяками районної державної адміністрації та районної ради  за участь у фестивалі «Повір у себе» було нагороджено:
1. Скрипника Олега Борисовича 
2. Комісарчука Олександра Миколайовича
3. Швець Ірину Михайлівну
4. Пелих Вікторію Анатоліївну
5. Германюк Ілону Віталіївну
6. Марчак Ганну Сергіївну
7. Олійник Лілію Віталіївну 
Почесними грамотами Томашпільської районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено, за зайняте:
І місце - Волошена  Олександра Сергійовича з композицією «Мрійниця»;
ІІ місце - Шалошвілі Назара  Олександровича з композицією «Гидке каченя»
ІІІ місце - Самойлова Михайла Вікторовича з композицією «Метелик».
« Кожен із вас особливий і при цьому дуже талановитий, а тому успіх буде незмінним супутником у вашому житті. Ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, щоб підтримати кожного із вас на цьому шляху, – зазначив перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук. – Бажаю вам, щоб усе замріяне збувалося. Щоб Господь Бог упродовж усього життя зігрівав вас ласкою і благодаттю». Також посадовець висловив слова подяки  голові обласної ради Дмитру Олійнику, адже завдяки його сприянню в районі  була відкрита  перша в області філія Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» в с. Гнатків, директору філії - Галині Ушаковій, усім вихователям та працівникам центрів за їх любов та терпіння у вихованні дітей з особливими потребами. 
По завершенні фестивалю для  учасників свята було організовано солодкий стіл. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини