Працівників Томашпільського районного військового комісаріату привітали із Днем Збройних Сил України

Вже 27 років поспіль 6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. Сьогодні ми є свідками відродження та разючих змін в нашій армії і можемо з упевненістю стверджувати – вона готова показати належну обороноздатність. Вагомий внесок у зміцнення оборони нашої країни, становлення справжнього українського війська забезпечують на місцях військові комісаріати. Гідно здійснює свою місію і Томашпільський районний  військовий комісаріат під керівництвом майора Романа Гончарука, виконуючи поставлені перед ним завдання на відмінно.
 
З великою приємністю у цей святковий день перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш та заступник голови районної ради Лариса Нароган, прийшли привітати особовий склад військового комісаріату, а в їх особі усіх чоловіків і жінок – захисників Вітчизни із Днем Збройних Сил України.
 
У своїх промовах вони щиро дякували керівнику установи, колективу за належну організацію роботи, віддане служіння своїй Вітчизні та вірність військовій присязі. Наголосили на особливо важливій ролі військкомату в період військової агресії, його вагомому внеску у військово-патріотичне виховання молоді, в піднесенні престижу військової професії. Усім бажали міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні.
За високу професійну майстерність, патріотизм, сумлінне та відповідальне ставлення до виконання поставлених завдань та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України спільною грамотою райдержадміністрації та районної ради було нагороджено військового комісара Томашпільського районного військового комісаріату, майора Гончарука Романа Миколайовича. 
Подякою районної державної адміністрації та районної ради за вагомий внесок у забезпечення державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня Збройних Сил України було нагороджено колектив Томашпільського районного військового комісаріату. Також Подякою за активну громадянську позицію, проявлені мужність та героїзм під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та з нагоди Дня Збройних Сил України  було нагороджено начальника штабу – першого заступника командира кадру 168-го окремого батальйону територіальної оборони Томашпільського районного військового комісаріату, старшого лейтенанта Рузяка В’ячеслава Дмитровича. 
«Ми дякуємо вам за тяжку і наполегливу працю, адже поставлені державою завдання, які ви виконуєте - це клопітка праця, яка несе значне моральне навантаження. Бажаємо вам усім  достатку, злагоди та мирного неба», – додав  Віктор Ставнійчук.
Військовий комісар Роман Миколайович, висловив вдячність керівникам району за увагу та всебічну підтримку, запевнив у тому, що й надалі він та особовий склад установи докладатимуть максимум зусиль для належного виконання своїх службових обов’язків, а також зазначив, що у військових одне завдання – забезпечити мир у нашій країні і вони докладуть до цього максимум зусиль.
 
 
 
 
 
Всі новини