В облдержадміністрації відбулася робоча нарада з головами районних державних адміністрацій та міськими головами міст обласного значення

9 серпня, у рамках щомісячних зустрічей з актуальних питань життєдіяльності області, в ОДА відбулася робоча нарада з головами районних державних адміністрацій та міськими головами міст обласного значення. Відкрив та провів нараду голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Участь у нараді з Томашпільського району взяв перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук. 
 
Було розглянуто низку питань щодо стану реалізації пріоритетних напрямів діяльності органів державної виконавчої влади області та представників місцевого самоврядування.
 
Відтак, порядок денний засідання включав питання формування первинної та вторинної ланки медичної допомоги в області, впровадження на Вінниччині Урядової програми «Доступні ліки», реалізації плану заходів щодо виконання програми «Нової Української Школи», готовності навчальних закладів Вінниччини до нового навчального року, а також окремі питання соціально-економічного розвитку області.
 
«Наголошую на особистій відповідальності всіх голів районних державних адміністрацій щодо матеріально-технічної готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та належного використання бюджетних коштів», – підкреслив посадовець.
 
Голова обласної державної адміністрації зауважив, що Вінниччина сьогодні демонструє позитивні тенденції поступального розвитку за основними соціально-економічними показниками і зберігає позиції регіонального лідера в Україні.
 
Валерій Коровій повідомив, що наразі в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України презентовано проект нового адміністративно-територіального устрою держави, який перебуває на стадії активного обговорення.
 
 
 
 
Всі новини