30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек

Шановні бібліотекарі!
 
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку - вічних пам'яток духовної спадщини поколінь. У книгах міститься величезний досвід і знання інших людей, маса ідей, методик, стратегій. Книги розвивають мислення, уяву, вміння думати і міркувати.
За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного й естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення.
Шановні бібліотекарі, ви творчі і талановиті люди, які шанують своїх користувачів та вміють організувати справжнє свято для своїх відвідувачів, ви маєте  шляхетні мрії - дати вірні орієнтири читачу не тільки в світі літератури, але й у житті, допомогти навчитися любити книгу і все життя неквапливо розмовляти з нею.
Бажаємо вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації     
                      
 
Всі новини