Інформація щодо обмеження руху на автошляхах Вінницької області

За інформацією Укравтодору, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов, вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на таких автодорогах Вінницької області: 
З 14 год. 7 лютого введено обмеження для великовагового та великогабаритного транспорту на дорогах  М-21 Житомир-Могилів-Подільський  (км 131- км 230), Р-08 Немирів-Ямпіль (км 35 – км 115 (від м. Тульчин до м. Ямпіль).
********
Відбулася селекторна нарада з обласним оперативним штабом
 
О 13.00 годині 07.02.2017 року відбулася селекторна нарада з обласним оперативним штабом із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення області у зв’язку з ускладненням погодних умов у зимовий період  та між районними оперативними Штабами Вінницької області.
За даними гідрометеорологічного центру 07 лютого по 09 лютого 2017 року у Вінницькій області прогнозуються сильні морози, сніг та пориви вітру. Тому для попередження надзвичайних ситуацій Оперативний Штаб району який утворений розпорядженням голови районної державної адміністрації від 01 грудня 2016 року № 391, звертається до населення району без негайної потреби не вирушати у далеку дорогу, дотримуватись елементарних правил поведінки щодо не допущення переохолодження та обмороження. Рішенням Штабу було призупинено рух шкільних автобусів 08 лютого 2017 року до настання покращення погодних умов, активізована робота пунктів обігріву з цілодобовим чергуванням. У разі виникнення надзвичайної ситуації негайно повідомляти Районний сектор головного управління ДСНС України у  Вінницькій області 101, районну державну адміністрацію 2-14-63.
  
Спеціаліст сектору цивільного захисту, 
оборонної роботи та взаємодії
 з правоохоронної роботи РДА                    Г.М. Тіхомірова
 
Всі новини