БО – МИ ЦЕ ДЕРЖАВА, ВЕЛИКА ЄДИНА, БО МИ УКРАЇНЦІ НАШ ДІМ УКРАЇНА!

ЦІНУЄМ МИ ВАШЕ БАЖАННЯ, ДОБРЕ ПРАЦЮВАТИ
БО ТРЕБА КРАЇНУ СВОЮ  БУДУВАТИ
ПИШАТИСЬ  ЇЇ ПРАЦЬОВИТИМ НАРОДОМ
ПІСНЯМИ, КОЗАЦЬКИМ  ПРОСЛАВЛЕНИМ РОДОМ!
ЩЕ – МОВУ  ПЛЕКАТИ  СВОЮ  МАВ  ПЕРЛИНУ!
ШАНУЙТЕСЯ ЛЮБІ, ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ !
ХАЙ ВАША  ТУРБОТА, ДОПИТЛИВІСТЬ, ЩИРІСТЬ.
ДОДАСТЬ ВАМ  НАДІЇ, ЛЮБОВІ І ВІРИ.
БО НАШЕ МИНУЛЕ, СВЯТЕ, НЕЗАБУТНЄ
ЦЕ- ШЛЯХ  У ПРИЙДЕШНЄ, ЦЕ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ
БО – МИ ЦЕ ДЕРЖАВА, ВЕЛИКА ЄДИНА
БО МИ УКРАЇНЦІ НАШ ДІМ УКРАЇНА!
 
День місцевого самоврядування відзначається 7 грудня згідно з Указом Президента України від 25 листопада 2000 року. Свято по праву пов’язується з державними святами доби незалежності і сприймається як дата, що є знаковою віхою у становленні Української держави. День місцевого самоврядування – державне свято, що підкреслює значимість цього інституту демократичного суспільства.
Місцеве самоврядування в нашій країні має глибоке і розгалужене коріння. В його основі віче – в епоху Київської Русі, козацька демократія, Магдебурзьке право, за яким жили українські міста, діяльність земських установ під час перебування наших земель у складі російської імперії.
6 грудня у залі засідань районної державної адміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування. Захід зібрав представників органів місцевого самоврядування району - депутатів місцевих рад усіх рівнів, сільських та селищних голів, ветеранів органів місцевого самоврядування, керівників та представників відділів і управлінь районної державної адміністрації.
З вітальним словом до учасників зібрання звернувся голова районної ради Дмитро Коритчук. Вітаючи депутатський корпус і працівників органів місцевого самоврядування, голова районної ради підкреслив, що працівники місцевого самоврядування району, депутати районної ради демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.
Посадовець подякував усім за самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад Томашпільського району та побажав усім міцного здоров’я, щастя, добробуту та успіхів у подальшій роботі.
Долучився до привітань і голова райдержадміністрації Олександр Закорченний. «Від щирого серця, дорогі друзі і соратники, прийміть  запевнення у повазі і вдячності за вашу нелегку, часто невдячну, але таку потрібну суспільству діяльність, патріотизм і відданість інтересам громади.  Щастя вам і здоров’я, добра і сімейного благополуччя, радості від світлої долі ваших дітей і онуків, здійснення задумів і планів задля загального  гаразду»,- додав у своєму вітанні очільник району. 
За багаторічну сумлінну працю, особисті заслуги у вирішенні питань соціально – економічного і культурного розвитку територіальних громад, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування представників органів місцевого самоврядування району було нагороджено Почесними грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Гарний настрій усім присутнім дарували цього дня аматори сцени району.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини