«Героїзм і мужність Майдану»: в бібліотечних і клубних закладах району організовано інформаційні години та книжкові виставки

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Цей день є символом боротьби і перемоги, символом єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Бібліотечні та клубні заклади району теж долучились до висвітлення цієї історичної події. 
Так в Яришівській сільській бібліотеці організовано перегляд літератури «З Україною в серці».
Олександрівською сільською бібліотекою проведено інформаційну годину «Героїзм і мужність Майдану». Завідуюча сільською бібліотекою Щетніцька А.П. ознайомила з матеріалами книжкової виставки, розповіла про події Майдану. Учасниками інформаційної години стали  учні школи та вихованці дитячого садочка «Росинка».
Бібліотечними закладами району організовано також історичні екскурси «Від Української Народної Республіки до Революції Гідності», інформаційні повідомлення «Україна – територія Гідності та Свободи», «Україна – понад усе», книжкові виставки «Україна крізь віки і серця»,  огляди літератури «Події, що змінили долю України», інформаційно-патріотичні бесіди “Герої не вмирають”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини