ГО “Вінницька правозахисна група” безкоштовно допомагає переселенцям у м. Вінниці та Вінницькій області

Вінницька міська громадська організація “Вінницька правозахисна група” з червня 2015 року по теперішній час надає безперервну безкоштовну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та постраждалому від конфлікту населенню України.
 
Таку можливість організація отримала завдяки фінансовій підтримці та в рамках проекту Датської Ради у справах біженців (ДРБ) “Захист прав, зниження ризиків та посилення гуманітарного реагування на ВПО та постраждалого від конфлікту населення України”.
 
Безоплатна правова допомога надається в таких напрямках:
  1. Індивідуальні юридичні поради зі спеціальних юридичних питань, що цікавлять внутрішньо переміщених осіб.
  2. Надання адміністративної підтримки з метою надання можливості отримати доступ до державних та недержавних переваг та послуг (підтримка у реєстрації бізнесу, підтримка у заповненні орендних та інших договірних документів і т.п.).
  3. Надання підтримки в отриманні документів: свідоцтв про народження, шлюб та смерть, внутрішнього паспорту та інших документів.
  4. Підтримка в судових справах, включаючи представництво у суді у випадках, що стосуються захисту внутрішньо переміщених осіб.
Для отримання безоплатної правової допомоги та іншої інформації щодо свого статусу ВПО, які перебувають на території Вінницької області, можуть звертатися за адресою: м. Вінниця, вул. Магістратська, буд. 160/2, тел.: 0674677679 (Балтак Олексій Олегович).
 
 
 
 
 
Всі новини