Провели робочу нараду

Сьогодні, 6 листопада, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- в.о. директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
-  головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян;
- начальник служби у справах дітей Томашпільської РДА Оксана Ярош;
- кореспонденти  РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник».
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний. 
Разом з цим увагу було зосереджено на питаннях підготовки до святкування в районі Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, проведення  заходу «16 днів проти насильства», визначення стану справ з нарахування субсидій населенню, та проведення ряду виїзних обстежень умов проживання неблагополучних родин району. Також начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з спортивними досягненнями району за підсумками змагань минулого тижня та зазначив, що 12 листопада діти з малозабезпечених та багатодітних сімей району поїдуть на відпочинок у табір «Артек» м.Київ. 
По завершенні засідання Наталія Бандиш підвела підсумки засідання, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 
 
 
 
Всі новини