Колегія відділу освіти райдержадміністрації і нарада директорів закладів загальної середньої освіти Томашпільського району

24 грудня 2019 року відбулась колегія відділу освіти райдержадміністрації  і нарада директорів закладів загальної середньої освіти Томашпільського району, у роботі яких  взяли участь члени колегії, методисти, керівники закладів освіти району.
Про виконання програми розвитку освіти на 2018-2022 роки прозвітувала начальник відділу освіти райдержадміністрації С.В.Ревтюх.  З питання «Про стан роботи щодо охоплення дітей та підлітків шкільного віку загальною середньою освітою» інформувала головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації О.О.Чудак. Щодо  кожного  із  питань  порядку  денного колегією  прийняті  конкретні  рішення.
Під час наради обговорили з директорами робочі питання по організації освітнього процесу в школах району, зокрема щодо проведення роботи з охорони праці та пожежної безпеки в закладах загальної середньої освіти району, організації та проведення масових заходів під час новорічних, різдвяних свят, зимових канікул та  заходів щодо профілактики дитячого травматизму.
Проведення колегії та наради дало змогу кожному з учасників зробити аналіз отриманої інформації, визначити особисті плани на майбутнє щодо ефективного здійснення діяльності в школі. 
Теплі слова вдячності за високий рівень організації роботи від начальника відділу освіти райдержадміністрації С.В.Ревтюх прозвучали на адресу директорів тих  закладів загальної середньої освіти району, які з 2020 року перейдуть в управління відділу освіти  Томашпільської ОТГ. В свою чергу, директори даних закладів подякували працівникам відділу освіти за плідну співпрацю у роботі та висловили найкращі побажання в Новому році. 
 
Відділ освіти райдержадміністрації
 
 
 
Всі новини