В центрі селища Томашпіль відбулося покладання вінків та квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

 
Сьгодні в центрі селища Томашпіль  відбулося покладання вінків та квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, заступник голови районної ради Лариса Нароган, представники Томашпільської ОТГ, підприємств, установ, організацій району та небайдужа громадськість.
Томашпільчани   пройшли скорботною ходою до обеліску, де пам’ять загиблих у війні минулого та у боях нині було вшановано хвилиною мовчання.
Для українського народу війна була тотальною. Кожна родина і кожна людина, незалежно  від віку, статі і соціального стану, були втягнуті у надзвичайно жорстокий вир війни. Територія України  була одним з вирішальних театрів бойових дій.
Сьогодні ми схиляємо голови перед святою пам’яттю полеглих, одночасно віддаючи шану живим учасникам тепер уже далекої війни, які своїм ратним подвигом, самовідданою працею забезпечили Велику Перемогу. Тому турбота про них, постійна увага про їх потреби і запити – святий обов’язок – справа честі держави і суспільства в цілому. Слава всім, хто дожив до сьогоднішнього дня, хто бореться в ім’я побудови і процвітання району та Вінниччини.
Вічна і світла пам'ять воїнам-переможцям!
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини