Провели засідання розширеної колегії відділу освіти

 28 серпня 2019 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулось засідання розширеної колегії відділу освіти, в якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Н.І.Бандиш, голова районної ради Д.І.Коритчук, працівники відділу освіти райдержадміністрації та керівництво закладів освіти району.
Під час колегії начальник відділу освіти С.В.Ревтюх ознайомила  присутніх з  результатами діяльності освітніх закладів району за 2018-2019 н.р. та завданнями на 2019-2020 рік, детально зупинившись на здобутках та проблемах освітньої галузі. На завершення свого виступу С.В.Ревтюх побажала витримки, терпіння, висловила слова вдячності кожному керівнику та колективу в цілому за  нелегку педагогічну  працю.
У своїй співдоповіді директор Гнатківської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Л.І.Марущак висловила  сподівання на подальшу співпрацю у вирішенні шкільних проблем спільними зусиллями  керівництва  району, відділу освіти та освітніх закладів.
Директор Вилянської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Л.П.Вихованець  повідомила про складну демографічну ситуацію в селі,  яка призводить до низької наповнюваності класів. Для прикладу, у 2019- 2020 н.р. до першого класу зараховано 4 учні, тому першокласники будуть перебувати на індивідуальній формі навчання. 
До вітального слова було запрошено Н.І.Бандиш – заступника голови райдержадміністрації,яка повідомила присутніх про те, що  для  вирішення нагальних проблем  освітніх закладів є певні напрацювання районного керівництва, які будуть поетапно вирішуватись  по мірі фінансування.
Голова районної ради Д.І.Коритчук висловив сподівання, що зміни в державі, зокрема процес децентралізації та реформування у галузі освіти негативно не вплинуть на діяльність закладів освіти району.
Мазур Н.Г. – голова ради профспілки працівників освіти та науки району поінформувала про результати роботи профспілки за 2018-2019 навчальний рік.
По завершенні  колегії з директорами шкіл було проведено нараду щодо структури нового 2019-2020 навчального року та ведення шкільної документації.
 
Відділ освіти Томашпільської РДА
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини