Провели робочу нараду з питань погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

 
Сьогодні в районній державній адміністрації під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш  пройшла робоча нарада з питань погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. В нараді взяли участь старший державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб  Томашпільського відділення Могилів – Подільської ОДПІ ГУ ДФС України у Вінницькій області Тетяна Буйновська, завідувач сектору прогнозування і аналізу доходів фінансового управління РДА  Леся Мацько, начальник організаційного відділу апарату РДА  Інна Подолян та  перший заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз.
В ході наради було обговорено питання щодо обсягу  заборгованості зі сплати єдиного внеску в районі станом на 01.08.18 р. 
Враховуючи актуальність питання потреби у коштах на виплату пенсій було заплановано провести ряд заходів, спрямованих на скорочення заборгованості з ЄСВ, а саме: проведення спільної наради з Управлінням пенсійного фонду України та органами державної виконавчої служби; формування вимог про сплату боргу, які вручаються платникам для узгодження, з подальшим направленням до ВДВС; проведення співбесід з боржниками.
 Так, зокрема, працівниками  Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України уже були направлені вимоги по погашенню заборгованості з єдиного внеску фізичним-особам підприємцям району. 
Наступне засідання заплановано провести  27 серпня 2018 року.
 
 
 
 
 
 
Всі новини