Відбулася позачергова сорокова сесія районної ради сьомого скликання

Сьогодні 26 грудня в залі засідань районної ради під головуванням голови районної ради Дмитра Коритчука відбулася позачергова сорокова сесія районної ради сьомого скликання.
В роботі пленарного засідання окрім 18 депутатів районної ради взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій району.
Вів пленарне засідання голова районної ради Дмитро Коритчук. На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 6 питань, які згідно з регламентом було заздалегідь опрацьовано на засіданнях постійних комісій та президії.
Потім, обравши секретаріат та лічильну комісію, депутати приступили до роботи.
Депутати розглянули такі питання порядку денного:
- про внесення змін до рішення 33 сесії районної ради 7 скликання від 20 грудня 2018 року  № 493 «Про районний бюджет Томашпільського району на 2019 рік»;
- про внесення змін до рішення 39 сесії районної ради 7 скликання від 12 грудня 2019 року № 582 «Про районний бюджет Томашпільського району на 2020 рік»;
- про Єдину комплексну правоохоронну програму Томашпільського району на 2020 рік.
На завершення голова районної ради Дмитро Коритчук подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці  і проведенні сесії, привітав з наступаючими Новорічно-Різдвяними святами.
 
 
 
Всі новини