Гнатківському центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді вручили автомобіль

  Вихованців Гнатківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями із наступаючими новорічно-різдвяними святами привітав голова обласної Ради Анатолій Олійник. Розділити радість новорічних свят до дітей приїхали депутат обласної Ради Віталій Август, голова Томашпільської районної ради Дмитро Коритчук, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Лариса Нароган, а також керівник Томашпільської громадської організації допомоги та захисту інвалідів «Вікторія» Галина Крушельницька та батьки вихованців закладу.   На даний час в центрі обслуговується 23 дитини, яких вранці привозять, а ввечері відвозять одним автобусом. В цьму закладі функціонують масажний кабінет, спортзал, кімната відпочинку, їдальня.
  - Кожного року напередодні новорічних свят намагаюсь приїжджати на ваше свято, - зауважив Анатолій Олійник. – Протягом 10-ти років існування цього центру, він має свою історію, адже у Вінницькій області він єдиний, який знаходиться в сільській місцевості.
  Анатолій Олійник вручив головний подарунок – технічний паспорт на мінівен для підвозу дітей до реабілітаційного центру   
  - Ми акумулювали всі кошти та придбали обіцяний вам автомобіль, - зазначив голова обласної Ради. - Завдяки перемозі нашого проекту в 13-у регіональному конкурсі розвитку територіальних громад, отримали частину коштів, також 70 тисяч гривень виділила обласна Рада та  230 тисяч гривен – районна рада та райдержадміністрація, а також  спонсорська допомога.
  Анатолій Дмитрович наголосив, що хотів, аби всі були активними у допомозі дітям та створенні для них умов, в яких би вони почували себе як вдома.
  Новорічне свято було наповнене любов’ю та теплом, адже на адресу вихованців та працівників закладу звучало багато теплих слів привітань та подяки за їх щоденну працю і небайдуже ставлення до дітей, які потребують особливої уваги.
  Вихованці реабілітаційного центру підготовили чудовий новорічний концерт, співали, танцювали сучасні танці, водили хороводи та показали гарні театралізовані вистави.
  Також Анатолій Олійник взяв участь і у святковому ранку вихованців центру – філії у Вапнярській  об’єднаній територіальній громаді, а також оглянув приміщення, де перебувають діти.
  Під час візиту до Вапнярської філії реабілітаційного центру Анатолій Дмитрович розповів про те, що в Гнатківському реабілітаційному центрі спільними зусиллями було придбано автомобіль для підвозу дітей.
  - Беру на себе зобов’язання та обіцяю, що в 2017 році такий автомобіль придбаємо і для вашого центру, - наголосив Анатолій Олійник.
  Побажав всім в новому році здійснення мрій, здоров’я, миру, комфорту, достатку і побільше радості.  
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини