Відзначили День Соборності України

Сьогодні 20 січня 2016 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи за участі керівництва району, начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, виконавчого апарату районної ради, колективів підприємств, установ та організацій району, представників засобів масової інформації з нагоди святкування 98-мої річниці Дня Соборності України.
  На початку заходу, присутні в залі переглянули короткий історичний відеоролик, скорботною хвилиною мовчання вшанували пам’ять кращих  синів  і доньок українського народу -  Героїв Небесної Сотні, які загинули на майдані  в бою  за правду, за свободу, за гідне життя на рідній землі.
  Учасники зібрання  поклали вінки та квіти до дошки пам’яті Небесної Сотні і Героїв АТО та до пам’ятника Т.Г.Шевченка, розміщеного на центральній площі селища.  
  З привітаннями до всіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації О.Г.Закорченний та голова районної ради Д.І.Коритчук. Керівники району привітали усіх зі святом, побажали усім терпіння, наснаги, витримки та мужності, миру та Божої ласки, сили та оптимізму, аби всі добрі справи і благородні помисли були спрямовані на благо Батьківщини. У своїх виступах очільники наголосили, що сьогодні, як ніколи раніше, виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу. День Соборності України – це можливість укотре заявити на весь світ, що Українська нація – єдина, а її територія - неподільна.
Працівники районного будинку культури та народні аматори Томашпільщини  підготували для гостей свята чудові  творчі номери.
По закінченні свята всі присутні в залі заспівали  Гімн України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини