Відбулася колегія та нарада директорів закладів загальної середньої освіти району

11 жовтня 2018 року в залі засідань відділу освіти райдержадміністрації відбулася колегія та нарада директорів закладів загальної середньої освіти району.
На колегію були винесені наступні питання: про підготовку закладів освіти до роботи в новому навчальному році та в осінньо-зимовий період, з якого доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Ревтюх С.В.  Були обговорені проблемні питання та  намічено завдання для організованого початку опалювального сезону у закладах освіти району. 
З питання затвердження списків обдарованих учнів на відзначення  стипендіями райдержадміністрації та районної ради на І семестр 2018-2019 н.р.  доповіла  методист Паламаренко Є.А.
В ході обговорення даних питань були прийняті відповідні рішення.
     
На нараді керівників закладів загальної середньої освіти були розглянуті питання:
- про проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 н.р.  (доповіла  методист Паламаренко Є.А.);
- також  на нараді розглянуто питання про рівень сформованості культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку, з якого доповіла методист по дошкільному вихованню Харченко Г.В.
В ході наради виступили методисти та головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації з інших питань, зокрема  щодо належної роботи з документами, що регламентують роботу закладів освіти. 
 
      
Всі новини