Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку в центрі зайнятості

 
Для  адаптації людей  на ринку праці та оволодівання  ситуацією  в Томашпільському районному центрі зайнятості  15.02.2018 року відбувся  інформаційний семінар  із  загальних питань зайнятості населення та стану ринку .В семінарі взяло участь  30  безробітних осіб. Захід відбувся за участю представників Томашпільського військового  комісаріату та  управління Держпраці у Вінницькій області. 
Головний інспектор управління Держпраці  у Віннницькій області Галина Куровська ознайомила присутніх про  розмір  мінімальної заробітної плати на 2018 рік, про порядок укладання трудових договорів та  про основну та додаткові відпустки.
Начальник відділення  офіцерів запасу і кадрів Томашпільського районного військового комісаріату  Олександр Голоднюк  розповів про умови  проходження  військової служби за контрактом. Також зазначив, що сьогодні вже створена гнучка система соціального захисту військовослужбовців: гідна заробітна плата, гарантована відпустка, медичне обслуговування, забезпечення одягом, а також  про можливість  пільгового здобуття  освіти у вищих навчальних закладах. 
У ході конструктивного діалогу присутні  отримали  відповіді на питання, які їх цікавили та висловлювали свої думки. 
Також учасники семінару  ознайомилися  з інформаційно- довідковими матеріалами про стан ринку праці та послугами, які  надає  служба  зайнятості.  
 
Фахівець з профорієнтації
відділу надання соціальних послуг             
Марія Сандрак
 
 
 
Всі новини