Привітали підопічних Територіального центру соціального обслуговування

Другий місяць осені починається з особливої дати - у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН від 1990 року і покликаний звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей.
2  жовтня 2017 року для літніх людей  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району було організовано  справжнє свято. 
Привітати підопічних центру  завітали заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, учні Комаргородського вищого професійного училища та Комаргородської ЗОШ І-ІІІ ст.. Звучали вітання, слова вдячності, добрі побажання міцного здоров’я, сил та наснаги.
В подарунок людям похилого віку гості привезли різноманітні продукти харчування, які попередньо були зібрані  жителями району.
«Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави.
Дозвольте нам щиро і сердечно привітати вас із святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди!», - зазначила у своєму виступі Наталія Бандиш.
Учні училища та школи подарували стареньким святковий концерт, співали пісень, танцювали, а також вручили підопічним солодку випічку. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини